Aanmelden auteur

Aanmeldingsprocedure

Heb jij jouw manuscript af en wil je dat graag insturen naar Publisher YOUNG, dan moet het aan een aantal eisen voldoen. Wij ontvangen graag van jou:

  • De eerste 30 pagina’s van het manuscript, in A4 formaat
  • Times New Roman 11 punt lettertype
  • 1,5 regelafstand
  • synopsis waarin het boek duidelijk wordt samengevat, maximaal 2 pagina’s

Vanaf dat moment wordt het manuscript gedeeld met het lezerspanel en hun hebben vier weken de tijd om het manuscript te beoordelen. Daarna zal alle beoordelingen en feedback worden verzameld, daaruit wordt een beslissing gemaakt. Na de beslissing zal de schrijver zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld en worden alle beoordelingen en feedback gedeeld.

Lezerspanel

Samen met honderden lezers wordt jouw manuscript beoordeeld. Dit helpt met veel feedback verzamelen en het geeft een goed inzicht in de afzetmarkt van het boek. De lezers van het lezerspanel doen dit allemaal op vrijwillige basis en willen heel graag schrijvers helpen met het behalen van hun droom om een boek uit te geven.

De feedback en beoordelingen zullen worden gedeeld met de schrijver. Als 75% van alle beoordelingen positief zijn zullen wij verder gaan om het tot een werkelijk boek te maken.

Manuscript

Om de manuscripten zo snel mogelijk te kunnen plaatsen bij het lezerspanel hebben wij een aantal eisen. Als er niet aan deze eisen wordt voldaan zal het manuscript niet naar het lezerspanel gaan en dus geen beoordelingen ontvangen.

De synopsis zal niet worden gedeeld met het lezerspanel, deze is alleen voor de eigenaar van Publisher YOUNG.

Het doel is om reactie te geven binnen acht weken na ontvangst van het manuscript.

Publicatie

Als van alle beoordelingen meer dan 75% positief is dan wilt Publisher YOUNG jouw boek uitgeven. Graag wordt er dan een persoonlijke afspraak gemaakt om elkaar beter te leren kennen en alles te bespreken.

Vanaf dan wordt het uitgeeftraject gestart. Er zal een redacteur en coverontwerper samen met jouw werken aan het manuscript. Het boek zal worden gedrukt en ook verkocht worden als eBook.

Het boek zal uiteindelijk bij meer dan 2500 (web)winkels te verkrijgen zijn.