Aanmelden lezer

Aanmeldingsprocedure

Het leuke aan het lezerspanel is dat er eigenlijk geen eisen aan zit of verplichtingen. Als je een onderdeel bent van het lezerspanel dan help je schrijvers met hun boek uit te geven. Jij als lid krijgt een hele speciale sneak preview van een boek. Je beoordeelt de eerste dertig pagina’s van een boek, het is belangrijk dat je eerlijke feedback geeft, daar kan de schrijver nog van leren.

Als jij het leuk vind om schrijvers te helpen en lezen leuk vind, dan kan jij je aanmelden via het formulier!

Lezerspanel

Het lezerspanel is een leuke groep lezers die schrijvers graag willen helpen. Publisher YOUNG wilt alles eerlijk en open houden, daarom is het lezerspanel gestart.

Jullie lezen graag boeken en weten ook wanneer je verder wilt lezen of juist niet, en de waarom!

Profiel

Als je lid ben van het lezerspanel heb je een eigen profiel, daar kan je berichten delen, vrienden maken en bijhouden welke boeken je leest.

Je kan zelf kiezen welke informatie je met andere deelt en hoeveel je deelt. Personaliseer je eigen profiel en het belangrijkste is dat jij het leuk vindt!

Community

Het doel is om een echte lezerscommunity te zijn en schrijvers helpen. Zonder de schrijvers zijn er geen boeken om te lezen. Alles draait over lezen, schrijven of boeken.

Je kan ook je eigen blogberichten delen over boeken. Laten wij een grote gezellige groep worden.