Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

Meld je aan

Ben jij die auteur die wij absoluut niet mogen missen? Heb jij een manuscript geschreven en heb jij de droom om er een werkelijk boek van te maken, dan is dit je kans! Wacht dus niet langer en meld je aan. Wij willen graag jouw manuscript lezen, laten toetsen door ons lezerspanel en uiteindelijk uitgeven, zodat jij trots kan zijn op jouw boek.

Upload manuscript

Het is belangrijk bij je aanmelding dat je je manuscript meestuurt. Let goed op dat het aan de voorwaarden voldoet. Stuur ons de eerste dertig pagina’s van jouw manuscript in, het lettertype moet “Times New Roman” zijn in een grootte van 12, met een regelafstand van 1,5. Daarnaast ontvangen wij graag een synopsis ter begeleiding van je manuscript.

Lezerspanel

Als je manuscript is ingestuurd dan komt het bij ons lezerspanel, dit is een groep die uit honderden lezers bestaat. Hun zullen hun mening geven over het manuscript, door middel van standaard beoordelingsvragen. Als 70% (of meer) een positieve beoordeling heeft gegeven, dan wordt jouw boek gegarandeerd uitgegeven door ons!

Publicatie

Het is mogelijk om te kiezen voor een softcover en/ of E-book te kiezen. Wij werken graag samen met de schrijver, daarom willen wij ook persoonlijke afspraken maken. Zo leer je elkaar kennen en kunnen we jouw wensen bespreken. Voor het werkelijk maken van jouw boek werken wij ook samen met een hoogwaardige redacteur, ontwerper en drukker.

Ja, ik wil me graag aanmelden*Bestanden mogen aangeleverd worden in PDF of Word-formaat.

Wordt gelezen door honderden lezers!

Wat ons uniek maakt is ons lezerspanel, samen met hun beoordelen wij manuscripten. Deze groep blijft groeien, maar momenteel zitten wij op driehonderd lezers, die actief zijn en vele manuscripten lezen. Als hun beoordeling positief is blijven zij ook op de hoogte van het manuscript en zal dit ook betekenen dat hun potentiele lezers zijn van het werkelijk boek.

Voorwaarden

Wij vragen een bijdrage van de schrijvers, maar daar krijg je heel veel voor terug! Voor €700,- heb je een softcover boek met een minimale oplage van 200 boeken én je heb een E-book! Het boek is dan door onze specialisten geredigeerd, een cover ontworpen en in hoge kwaliteit gedrukt. Daarnaast is het boek te koop bij 2500 winkels en webwinkels, ook onze eigen webwinkel. Je krijgt 15% royalty’s per verkocht boek.

Het is ook mogelijk om alleen een softcover uit te geven of alleen een E-book, hier hanteren wij andere prijzen voor.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Wordt verstuurd

©2019 Publisher Young - Alle rechten voorbehouden | Webdesign & Development Made by Sebastian

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?