About

Over Publisher Young

Publisher YOUNG is gestart door een persoonlijke ervaring. Toen ik achttien was wilde ik mijn boek uit laten geven, alleen het was of heel erg duur, of ik werd afgewezen door mijn leeftijd. Uiteindelijk is mijn boek toen wel uitgegeven, maar ik zag dat het anders kon.

Dus twee jaar later kreeg ik de kans om mijn eigen bedrijf op te zetten en dat heb ik gedaan. Eerst maanden onderzoek om zo de perfecte uitgeverij te creëren. Op 1 december 2018 is Publisher YOUNG gestart, eerst met twee eigenaren, maar sinds 1 juni is er nog maar een eigenaar. Daarbij komen ook enige veranderingen, daar later meer over!

Ik vind het belangrijk om schrijvers te helpen, er zijn zoveel schrijvers en heel weinig krijgen maar een eerlijke kans en ik wil juist dat kunnen bieden. Er zijn ook zoveel lezers die schrijvers willen helpen, dus samen maken wij Publisher YOUNG tot wat het is.

Missie

Publisher YOUNG is er voor de schrijvers die hun boek uit willen laten geven, in hoge kwaliteit en fijne, persoonlijke samenwerking. Waar een manuscript anoniem wordt ingestuurd zodat de beoordeling puur en alleen op het verhaal is en niet op de schrijver.

Visie

Zoveel mogelijk schrijvers kunnen helpen met het uitgeven van hun boek, in hoge kwaliteit. Persoonlijk contact en inspraak van de schrijver staat bovenaan. Het belangrijkste doel is dat de schrijver trots is op het boek. Samenwerken staat centraal.

Kernwaarden

Publisher YOUNG werkt samen met de schrijver om samen een mooi, hoog kwaliteit boek op de markt te brengen. Er wordt niet gekeken naar leeftijd, geslacht of de afkomst van de schrijver tijdens het beoordelen van de manuscripten. Manuscript wordt anoniem ingestuurd en samen met honderden lezers beoordeeld.