Ik ben geboren in Terneuzen, Zeeland op 21-09-1997. Geen grote familie, maar wel een hele hechte.  Ik schrijf al sinds ik een tiener was. Op de middelbare school had ik een schrift waar ik mijn verhalen in schreef. Overal waar ik heen ging, nam ik dat schrift en een pen mee. Mijn dyslectisch hield me niet tegen.

Uiteindelijk werd een klein verhaal, een heel groot verhaal. Toen ik in Havo 4 zat mocht ik een profielwerkstuk maken, een groot onderzoek naar een onderwerp van keuze. Ik wilde heel graag weten hoe een uitgeverij in zijn werk ging. Ik schreef mijn verhaal af en ging op zoek naar uitgeverijen. Na lang zoeken had ik een uitgeverij en werd het boek uitgegeven. Het eindproduct was niet naar mijn wens en ik wist vanaf dat moment dat ik het ooit zelf zou verbeteren en uitgeven.

Introductie

Traiders – Het Gevecht heeft al een lange geschiedenis. Ik begon met dit verhaal toen ik zestien was. Het heeft een jaar geduurd om het compleet te schrijven, om precies te zijn, 983 uur, ik vond het leuk om bij te houden hoe lang ik eraan werkte. Toen ik achttien was werd het boek uitgegeven, helaas was ik niet tevreden. Gelukkig heeft elk nadeel zijn voordeel, dankzij deze ervaring ben ik uiteindelijk deze uitgeverij gestart met Drik.

Eigen uitgeverij

Drie jaar later, op 21-jarige leeftijd ben ik medeoprichter en eigenaar van Publisher YOUNG. We besloten mijn boek opnieuw uit te geven. Zogezegd zo gedaan en ik ben nog nooit zo trots geweest op dit verhaal. Ik heb het compleet herschreven, dus eigenlijk is het een nieuw verhaal onder dezelfde naam.

Een duizendpoot

Momenteel ben ik ook nog een student aan de Avans Hogeschool in Breda, heb ik een bijbaan en een eigen bedrijf. Schrijven is en zal altijd een passie van me blijven, maar ook het uitgeven van andere boeken vind ik leuk. Ik help graag andere mensen.

Toekomst

Dit is nog maar deel 1 van Traiders, ik verwacht dat er nog minimaal twee delen zullen komen van dit verhaal.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Wordt verstuurd

©2019 Publisher Young - Alle rechten voorbehouden | Webdesign & Development Made by Sebastian

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?