Heb je een vraag?

Alle vragen zijn welkom! Meer weten over toekomstige boeken, of boeken die wij nu al hebben uitgegeven? Heb je misschien suggesties? Moet je een boekverslag schrijven, wij geven graag meer informatie of brengen je in contact met de schrijver.

Ben je zelf schrijver?

Als je nog meer informatie wilt of een persoonlijke afspraak, dan kan je ook een bericht sturen! Wij vinden het leuk om je te ontmoeten op locatie en je bent welkom op ons kantoor, wel graag een bericht sturen via het contactformulier! Wil je een manuscript insturen? Kijk dan even onder het kopje “auteurs” en dan “aanmelden”.

Lezerspanel

Wil jij schrijvers hun droom uit laten komen? Kom bij ons lezerspanel, iedereen is welkom, wij willen altijd blijven uitbreiden hierin, het is op vrijwillige basis. Het maakt niet uit of je één boek in de maand leest of elke dag één. Je kan zelf kiezen wanneer het uitkomt! Raak betrokken bij de uitgeverij en krijg unieke previews van boeken.

Meer weten?

Wil je samenwerken met ons? Dat kan, stuur ons een bericht. Ook de pers kan ons benaderen via dit contactformulier. Daarnaast worden er ook boekpresentaties en andere events gehouden. Heb je hulp nodig bij schrijven, meer informatie over workshops? Andere verzoekjes? Wij reageren zo snel mogelijk.

Neem contact opNeem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Wordt verstuurd

©2019 Publisher Young - Alle rechten voorbehouden | Webdesign & Development Made by Sebastian

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?