Over Publisher Young

Wij zijn Esmee Buijze en Drik Goossens, twee studenten aan de Avans Hogeschool. Wij zijn begonnen met Publisher YOUNG omdat Esmee vervelende ervaringen heeft gehad met andere uitgeverijen en zij vond dat dit veranderd moest worden. Samen met Drik is zij gaan samenzitten en na denken over een nieuwe uitgeverij, wat moest er allemaal veranderen.

Al snel kreeg het idee concrete vormen. De naam was snel gevonden Publisher YOUNG. Het bedrijf is jong, de eigenaren zijn jong en hebben verfrissende ideeën. Ze hebben gekozen voor het Engels omdat ze zich niet alleen willen beperken tot Nederland.

Bij elke andere uitgeverij wordt gevraagd naar een biografie van de schrijver, dat is leuk, maar daar kan je dan ook op worden beoordeeld. Publisher YOUNG kiest ervoor dat te elimineren, zo kan iedereen een verhaal insturen. Leeftijd, geslacht en afkomst maakt niet uit.

“Van goede verhalen, goede boeken maken “

Publisher Young

Missie & Visie

Van goede verhalen, een goed boek maken.  Schrijvers een eerlijke kans bieden om van hun verhaal een boek te maken. Dit doen wij als een open uitgeverij met persoonlijk contact en een hoge kwaliteit. Wij zijn zelf twee jongen energieke mensen en houden ervan om mensen persoonlijk te kennen en spreken. Volgens ons moet een uitgeverij serieus maar ook leuk en gezellig zijn om mee te werken. Het is jouw verhaal en jouw boek dit moet ook zo blijven, daarom vinden wij dat een uitgeverij toegankelijk moet zijn.

Kernwaarden

Schrijver staat centraal en verdienen een goed kwaliteit boek. Wij beoordelen niet op leeftijd, geslacht of afkomst en daarnaast helpen 300 enthousiaste lezers met de beoordeling van het verhaal. Persoonlijke samenwerking is ook belangrijk, wij willen de wensen van de schrijver zoveel mogelijk kunnen realiseren zodat de schrijver trots kan zijn op het boek.

Wil je meer weten over Publisher Young?

Heb je nog vragen kun je ons altijd bereiken via Facebook, Instagram en het contactformulier. Wij proberen hier binnen één dag op te reageren. Als je feedback of leuke tips en ideeën hebt willen wij die ook graag horen. We zijn er tenslotte voor jullie!

Neem contact opNeem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Wordt verstuurd

©2019 Publisher Young - Alle rechten voorbehouden | Webdesign & Development Made by Sebastian

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?