Reviews

Jouw mening telt!

Door het lezen van de manuscripten kan jij schrijvers helpen hun dromen waar te maken en hun een boek uit laten geven. Zorg dat je eerlijk ben in jouw beoordeling!

Als je feedback geeft kan de schrijver kijken hoe hij/zij hun schrijfstijl kan verbeteren. Zorg wel dat het onderbouwde feedback is, daar kan meer van worden geleerd in plaats van alleen een korte reactie.

Als 75% van de beoordelingen positief is, dan zal het boek worden uitgegeven. Dit percentage ligt hoog omdat de schrijver niets betaald voor het uitgeven van zijn/haar boek. Toch is dit nog een lager percentage dan bij andere uitgeverijen, dat is omdat Publisher YOUNG toch nog zoveel mogelijk schrijvers wilt helpen, maar daar hebben wij dus jouw hulp voor nodig!

Het is op vrijwillige basis, maar wij eisen ook niets. Je mag zoveel manuscripten lezen als je wilt en het maakt niet uit wanneer jij het wel of niet doet. Per manuscript is het maximaal 30 pagina’s.

We willen het lezerspanel blijven uitbreiden, ken jij nog mensen die lezen heel erg leuk vinden en schrijvers graag willen helpen? Laat ze dan inschrijven!